Algemeen

Jeemz in de dierenzorg:

 “Onze dieren zijn ons dierbaar”.

Dit begint met een goede verzorging. Met de Domotica oplossingen van Jeemz kan de zorg worden verbeterd en vereenvoudigd.

Denk bijvoorbeeld aan het op elke plaats op de wereld via uw laptop smartphone of tablet online beeld en geluid te zien en horen van uw favoriete hond, paard, kip of vis. Of denk aan het bewaken of signaleren via uw smartphone of tablet van de temperatuur, ongewenst of abnormaal gedrag, luchtvochtigheid in het dierenverblijf of het drinkwater niveau in de waterbak. Kortom legio mogelijkheden om het welzijn van uw dieren te bewaken of te verbeteren.

Het uitgangspunt van Jeemz Domotica BV is hoge kwaliteit tegen relatief lage kosten. Daarom willen wij merkonafhankelijke oplossingen bieden. Hierdoor kennen wij geen beperkingen in het koppelen van alle beschikbare technologie die de markt te bieden heeft in een systeem. Hiermee hebben wij bewezen nieuwe functionele oplossingen te bieden tegen relatief lage kosten.

Voor dierenverblijven bieden wij (draadloze) domotica-systemen voor onder andere:

  • continu bewaking gewenste omgevingscondities en alarmering bij afwijking van gewenste condities (temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, etc) in het dierenverblijf;
  • geluiddetectie;
  • online beeld-, en spraak-verbinding;
  • ligdetectie (paarden die een veulen verwachten);
  • niveau meting en alarmering van bijvoorbeeld het drinkwater niveau;
  • automatische vorstbeveiliging drinkwater;
  • verlichting, klimaat;
  • automatische drinkwatervoorziening;

Alle signaleringen, alarmeringen en bedieningen mogelijk via smartphone, tablet en/of PC. Alle bovenstaande oplossingen of een selectie hiervan kunnen wij integreren in 1 systeem waardoor meerdere functionaliteiten beschikbaar komen. Bijvoorbeeld bij het blaffen van de hond (geluiddetectie) wordt automatisch een beeldverbinding op uw smartphone tot stand gebracht.

Ook denken wij graag mee in het oplossen van specifieke problemen. Vaak kan onze kennis van technologie, in combinatie met uw kennis over de zorg voor uw dier, een relatief eenvoudige oplossing bieden die de zorg voor onze dieren nog verder kan verbeteren.